Topic-Wise Bundle Course
Designation Based Puzzle Single Variable Set -3 (Prelims)
1. Questions
Study the following information carefully and answer the below questions
Eight persons- H, I, J, K, L, M, N, and O are working in the company on different designations. The
designations of the people in decreasing order are as Board of director, CEO, COO, President, Vice
President, General Manager, Supervisor, and Worker. The Board of director is a senior most position
where the worker is a junior most position. All the information is not necessarily in the same order.
J works as President. O is a senior to J. The number of persons senior to O is the same as the number of
persons junior to M. M works adjacent position of K. K neither works as Supervisor nor Worker. The
nitesh.kumawat0408@gmail.co
number of persons who hold the position between J and M is the same as between O and I. N is senior to
H who does not work as Worker. M and L do not work in adjacent position
Four of the following five are alike a certain way and hence form a group. Who among the
following does not belong to the group?
a. Board of Director- N
b. CEO-O
c. COO-J
d. General Manager- L
e. Vice president- M
2. Questions
Which of the following statement is/are true?
I. N is CEO
II. Only one person designated between M and L
III. K is senior to O
IV. No one is designated after J
a. Only I and III
b. Only III and IV
c. Only I and II
d. Only II and IV
e. Only II and III
3. Questions
Who among the following person worked as vice president?
a. I
b. K
PDF Course Subscription | Mock Tests Subscription | All in One Subscription Page 1 Of 47
Topic-Wise Bundle Course
Designation Based Puzzle Single Variable Set -3 (Prelims)
c. The one who works immediately senior to L
d. L
e. The one who works immediately junior to M
4. Questions
On which of the following designation does N work?
a. General Manager
nitesh.kumawat0408@gmail.co
b. Supervisor
c. President
d. CEO
e. COO
5. Questions
How many persons are designated between I and J?
a. As many persons junior to L
b. More than four
c. As many persons are designated between N and H
d. Three
e. Two
6. Questions
Answer the questions based on the information given below.
Nine persons viz. A, B, C, D, E, F, G, H and I are working in the army in different designations viz. Field
marshal (FM), General, Lieutenant-general (LG), Major general (MG), Brigadier, Colonel, Lieutenant-
colonel (LC), Major and Captain, but not necessarily in the same order. All the designations given are to
be considered in a given order (as Field marshal is considered as the Senior-most designation and
Captain is considered as the Junior-most designation)
C is the junior of E who is a Colonel. B is five designations senior to C. Only one person is designated
between B and D who is not senior to B. G is the immediate junior of I. H is senior to A but junior to F
who is not FM.
Who among the following person is the Field marshal?
a. F
b. H
c. I
d. B
PDF Course Subscription | Mock Tests Subscription | All in One Subscription Page 2 Of 47
Topic-Wise Bundle Course
Designation Based Puzzle Single Variable Set -3 (Prelims)
e. None of these
7. Questions
What is the designation of F?
a. Lieutenant general
b. Major general
c. Colonel
nitesh.kumawat0408@gmail.co
d. Brigadier
e. Lieutenant colonel
8. Questions
As many persons are senior to B as junior to .
a. C
b. A
c. G
d. E
e. H
9. Questions
If G is related to D and E is related to A in a certain way, then who among the following person is
related to I?
a. F
b. G
c. E
d. H
e. None of these
10. Questions
Who among the following person is second senior to H?
a. F
b. E
c. B
d. D
e. A
PDF Course Subscription | Mock Tests Subscription | All in One Subscription Page 3 Of 47
Topic-Wise Bundle Course
Designation Based Puzzle Single Variable Set -3 (Prelims)
11. Questions
Answer the questions based on the information given below.
Nine persons viz. Adhi, Akila, Giri, Hira, Jai, Maya, Nitin, Riya, and Sara were working in a hospital
with different designations viz. Dean, Administrator, Surgeon, Specialist Doctor (SD), General Doctor
(GD), Chief Nurse (CN), Nurse, Physician Assistant (PA), and Medical Intern (MI), but not necessarily in
the same order. Dean is the highest designated post while Medical Intern is the lowest designated post.
Riya was designated five persons after Maya who was not designated the highest. Jai was two persons
junior to Maya. Only four persons were designated between Jai and Hira who was the immediate junior
nitesh.kumawat0408@gmail.co
to Nitin. Adhi was senior to Maya. The number of persons senior to Sara is one less than the number of
persons junior to Akila who is junior to Giri.
Who among the following person is the General Doctor?
a. Sara
b. Akila
c. Giri
d. Jai
e. None of these
12. Questions
As many persons were junior to Maya as senior to .
a. The one who is immediately senior to Riya
b. Hira
c. Sara
d. The one who is Physician Assistant
e. None of these
13. Questions
What is the designation of Akila?
a. Specialist Doctor
b. Chief Nurse
c. Physician Assistant
d. Nurse
e. None of these
14. Questions
How many persons are designated between Adhi and Hira?
PDF Course Subscription | Mock Tests Subscription | All in One Subscription Page 4 Of 47
Topic-Wise Bundle Course
Designation Based Puzzle Single Variable Set -3 (Prelims)
a. One
b. Two
c. Three
d. More than three
e. No one
15. Questions
nitesh.kumawat0408@gmail.co
Who among the following person is the fourth senior to Riya?
a. Sara
b. Maya
c. Adhi
d. No such person
e. None of these
16. Questions
Study the following information carefully and answer the questions given below.
Eight persons E, F, G, H, I, J, K and L are working in the police department. The designation of each
person is different among DCP, SP, ASP, DSP, PI, API, SI and ASI but not necessarily in the same order.
Note: The Ranks are increasing from left to right as SP is a higher rank than ASP and lower rank than
DCP and so on.
A police officer can be suspended by only his/her higher rank officer but not immediately higher.
F can be suspended by only one police officer who is not G. F is a higher rank police officer than J, who
is not PI. The rank of H is lower than K but not the lowest-ranked officer. Police officer E is suspended
by ASP but his rank is higher than K. Officer L’s rank is higher than J but lower than G.
Choose the correct combination.
a. H-API
b. J-SI
c. I-SP
d. K-API
e. L-ASP
17. Questions
How many police officers rank are lower than L?
a. Three
PDF Course Subscription | Mock Tests Subscription | All in One Subscription Page 5 Of 47
Topic-Wise Bundle Course
Designation Based Puzzle Single Variable Set -3 (Prelims)
b. Five
c. Four
d. Two
e. Six
18. Questions
Which of the following statement is/are true as per the given arrangement?
nitesh.kumawat0408@gmail.co
a. As many persons got higher rank than L is same as that of lower rank than E.
b. F is not ASP
c. J is a higher rank officer than K
d. L can be suspended E
e. J is not ASI
19. Questions
Which of the following pairs correctly represent the pair of DSP and SI respectively?
a. H-L
b. L-H
c. F-J
d. I-E
e. F-K
20. Questions
How many police officer’s ranks are higher than G?
a. Three
b. Four
c. Two
d. None
e. One
Explanations:
1. Questions
Final Arrangement
PDF Course Subscription | Mock Tests Subscription | All in One Subscription Page 6 Of 47
Topic-Wise Bundle Course
Designation Based Puzzle Single Variable Set -3 (Prelims)
nitesh.kumawat0408@gmail.co
We have,
J works as President
O is a senior to J.
The number of persons senior to O is the same as the number of persons junior to M.
From the above condition, there are three possibilities.
Again we have,
PDF Course Subscription | Mock Tests Subscription | All in One Subscription Page 7 Of 47
Topic-Wise Bundle Course
Designation Based Puzzle Single Variable Set -3 (Prelims)
M works adjacent position of K.
K neither works as Supervisor nor Worker.
From the above condition, case3 gets eliminated.
nitesh.kumawat0408@gmail.co
Again we have,
The number of persons who hold the position between J and M is the same as between O and I.
N is senior to H who does not work as Worker.
M and L do not work adjacent positions.
From the above condition, case2 gets eliminated. case1 shows the final arrangement.
PDF Course Subscription | Mock Tests Subscription | All in One Subscription Page 8 Of 47
Topic-Wise Bundle Course
Designation Based Puzzle Single Variable Set -3 (Prelims)
nitesh.kumawat0408@gmail.co
Answer: D
2. Questions
Final Arrangement
We have,
J works as President
O is a senior to J.
The number of persons senior to O is the same as the number of persons junior to M.
PDF Course Subscription | Mock Tests Subscription | All in One Subscription Page 9 Of 47
Topic-Wise Bundle Course
Designation Based Puzzle Single Variable Set -3 (Prelims)
From the above condition, there are three possibilities.
nitesh.kumawat0408@gmail.co
Again we have,
M works adjacent position of K.
K neither works as Supervisor nor Worker.
From the above condition, case3 gets eliminated.
Again we have,
PDF Course Subscription | Mock Tests Subscription | All in One Subscription Page 10 Of 47
Topic-Wise Bundle Course
Designation Based Puzzle Single Variable Set -3 (Prelims)
The number of persons who hold the position between J and M is the same as between O and I.
N is senior to H who does not work as Worker.
M and L do not work adjacent positions.
From the above condition, case2 gets eliminated. case1 shows the final arrangement.
nitesh.kumawat0408@gmail.co
Answer: C
3. Questions
Final Arrangement
PDF Course Subscription | Mock Tests Subscription | All in One Subscription Page 11 Of 47
Topic-Wise Bundle Course
Designation Based Puzzle Single Variable Set -3 (Prelims)
We have,
J works as President
O is a senior to J.
The number of persons senior to O is the same as the number of persons junior to M.
From the above condition, there are three possibilities.
nitesh.kumawat0408@gmail.co
Again we have,
M works adjacent position of K.
K neither works as Supervisor nor Worker.
From the above condition, case3 gets eliminated.
PDF Course Subscription | Mock Tests Subscription | All in One Subscription Page 12 Of 47
Topic-Wise Bundle Course
Designation Based Puzzle Single Variable Set -3 (Prelims)
nitesh.kumawat0408@gmail.co
Again we have,
The number of persons who hold the position between J and M is the same as between O and I.
N is senior to H who does not work as Worker.
M and L do not work adjacent positions.
From the above condition, case2 gets eliminated. case1 shows the final arrangement.
Answer: B
PDF Course Subscription | Mock Tests Subscription | All in One Subscription Page 13 Of 47
Topic-Wise Bundle Course
Designation Based Puzzle Single Variable Set -3 (Prelims)
4. Questions
Final Arrangement
nitesh.kumawat0408@gmail.co
We have,
J works as President
O is a senior to J.
The number of persons senior to O is the same as the number of persons junior to M.
From the above condition, there are three possibilities.
PDF Course Subscription | Mock Tests Subscription | All in One Subscription Page 14 Of 47
Topic-Wise Bundle Course
Designation Based Puzzle Single Variable Set -3 (Prelims)
nitesh.kumawat0408@gmail.co
Again we have,
M works adjacent position of K.
K neither works as Supervisor nor Worker.
From the above condition, case3 gets eliminated.
Again we have,
The number of persons who hold the position between J and M is the same as between O and I.
PDF Course Subscription | Mock Tests Subscription | All in One Subscription Page 15 Of 47
Topic-Wise Bundle Course
Designation Based Puzzle Single Variable Set -3 (Prelims)
N is senior to H who does not work as Worker.
M and L do not work adjacent positions.
From the above condition, case2 gets eliminated. case1 shows the final arrangement.
nitesh.kumawat0408@gmail.co
Answer: D
5. Questions
Final Arrangement
PDF Course Subscription | Mock Tests Subscription | All in One Subscription Page 16 Of 47
Topic-Wise Bundle Course
Designation Based Puzzle Single Variable Set -3 (Prelims)
We have,
J works as President
O is a senior to J.
The number of persons senior to O is the same as the number of persons junior to M.
From the above condition, there are three possibilities.
nitesh.kumawat0408@gmail.co
Again we have,
M works adjacent position of K.
K neither works as Supervisor nor Worker.
From the above condition, case3 gets eliminated.
PDF Course Subscription | Mock Tests Subscription | All in One Subscription Page 17 Of 47
Topic-Wise Bundle Course
Designation Based Puzzle Single Variable Set -3 (Prelims)
nitesh.kumawat0408@gmail.co
Again we have,
The number of persons who hold the position between J and M is the same as between O and I.
N is senior to H who does not work as Worker.
M and L do not work adjacent positions.
From the above condition, case2 gets eliminated. case1 shows the final arrangement.
Answer: E
PDF Course Subscription | Mock Tests Subscription | All in One Subscription Page 18 Of 47
Topic-Wise Bundle Course
Designation Based Puzzle Single Variable Set -3 (Prelims)
6. Questions
nitesh.kumawat0408@gmail.co
1. C is the junior of E who is a Colonel. B is five designations senior to C.
2. Only one person is designated between B and D who is not senior to B. G is the immediate junior of
I. Hence, case 3 gets eliminated.
PDF Course Subscription | Mock Tests Subscription | All in One Subscription Page 19 Of 47
Topic-Wise Bundle Course
Designation Based Puzzle Single Variable Set -3 (Prelims)
nitesh.kumawat0408@gmail.co
H is senior to A but junior to F who is not the FM. Hence, case 1 gets eliminated.
Answer: C
7. Questions
PDF Course Subscription | Mock Tests Subscription | All in One Subscription Page 20 Of 47
Topic-Wise Bundle Course
Designation Based Puzzle Single Variable Set -3 (Prelims)
nitesh.kumawat0408@gmail.co
1. C is the junior of E who is a Colonel. B is five designations senior to C.
2. Only one person is designated between B and D who is not senior to B. G is the immediate junior of
I. Hence, case 3 gets eliminated.
PDF Course Subscription | Mock Tests Subscription | All in One Subscription Page 21 Of 47
Topic-Wise Bundle Course
Designation Based Puzzle Single Variable Set -3 (Prelims)
nitesh.kumawat0408@gmail.co
H is senior to A but junior to F who is not the FM. Hence, case 1 gets eliminated.
Answer: B
8. Questions
PDF Course Subscription | Mock Tests Subscription | All in One Subscription Page 22 Of 47
Topic-Wise Bundle Course
Designation Based Puzzle Single Variable Set -3 (Prelims)
nitesh.kumawat0408@gmail.co
1. C is the junior of E who is a Colonel. B is five designations senior to C.
2. Only one person is designated between B and D who is not senior to B. G is the immediate junior of
I. Hence, case 3 gets eliminated.
PDF Course Subscription | Mock Tests Subscription | All in One Subscription Page 23 Of 47
Topic-Wise Bundle Course
Designation Based Puzzle Single Variable Set -3 (Prelims)
nitesh.kumawat0408@gmail.co
H is senior to A but junior to F who is not the FM. Hence, case 1 gets eliminated.
Answer: E
9. Questions
PDF Course Subscription | Mock Tests Subscription | All in One Subscription Page 24 Of 47
Topic-Wise Bundle Course
Designation Based Puzzle Single Variable Set -3 (Prelims)
nitesh.kumawat0408@gmail.co
1. C is the junior of E who is a Colonel. B is five designations senior to C.
2. Only one person is designated between B and D who is not senior to B. G is the immediate junior of
I. Hence, case 3 gets eliminated.
PDF Course Subscription | Mock Tests Subscription | All in One Subscription Page 25 Of 47
Topic-Wise Bundle Course
Designation Based Puzzle Single Variable Set -3 (Prelims)
nitesh.kumawat0408@gmail.co
H is senior to A but junior to F who is not the FM. Hence, case 1 gets eliminated.
Answer: A
10. Questions
PDF Course Subscription | Mock Tests Subscription | All in One Subscription Page 26 Of 47
Topic-Wise Bundle Course
Designation Based Puzzle Single Variable Set -3 (Prelims)
nitesh.kumawat0408@gmail.co
1. C is the junior of E who is a Colonel. B is five designations senior to C.
2. Only one person is designated between B and D who is not senior to B. G is the immediate junior of
I. Hence, case 3 gets eliminated.
PDF Course Subscription | Mock Tests Subscription | All in One Subscription Page 27 Of 47
Topic-Wise Bundle Course
Designation Based Puzzle Single Variable Set -3 (Prelims)
nitesh.kumawat0408@gmail.co
H is senior to A but junior to F who is not the FM. Hence, case 1 gets eliminated.
Answer: D
11. Questions
PDF Course Subscription | Mock Tests Subscription | All in One Subscription Page 28 Of 47
Topic-Wise Bundle Course
Designation Based Puzzle Single Variable Set -3 (Prelims)
nitesh.kumawat0408@gmail.co
a. Riya was designated five persons after Maya who was not designated the highest. Jai was two
persons junior to Maya.
b. Only four persons were designated between Jai and Hira who was the immediate junior to
Nitin. Hence, case 2 and case 3 are get eliminated. Adhi was senior to Maya.
PDF Course Subscription | Mock Tests Subscription | All in One Subscription Page 29 Of 47
Topic-Wise Bundle Course
Designation Based Puzzle Single Variable Set -3 (Prelims)
nitesh.kumawat0408@gmail.co
c. The number of persons senior to Sara is one less than the number of persons junior to Akila
who is junior to Giri.
Answer: C
12. Questions
PDF Course Subscription | Mock Tests Subscription | All in One Subscription Page 30 Of 47
Topic-Wise Bundle Course
Designation Based Puzzle Single Variable Set -3 (Prelims)
nitesh.kumawat0408@gmail.co
a. Riya was designated five persons after Maya who was not designated the highest. Jai was two
persons junior to Maya.
b. Only four persons were designated between Jai and Hira who was the immediate junior to
Nitin. Hence, case 2 and case 3 are get eliminated. Adhi was senior to Maya.
PDF Course Subscription | Mock Tests Subscription | All in One Subscription Page 31 Of 47
Topic-Wise Bundle Course
Designation Based Puzzle Single Variable Set -3 (Prelims)
nitesh.kumawat0408@gmail.co
c. The number of persons senior to Sara is one less than the number of persons junior to Akila
who is junior to Giri.
Answer: D
13. Questions
PDF Course Subscription | Mock Tests Subscription | All in One Subscription Page 32 Of 47
Topic-Wise Bundle Course
Designation Based Puzzle Single Variable Set -3 (Prelims)
nitesh.kumawat0408@gmail.co
a. Riya was designated five persons after Maya who was not designated the highest. Jai was two
persons junior to Maya.
b. Only four persons were designated between Jai and Hira who was the immediate junior to
Nitin. Hence, case 2 and case 3 are get eliminated. Adhi was senior to Maya.
PDF Course Subscription | Mock Tests Subscription | All in One Subscription Page 33 Of 47
Topic-Wise Bundle Course
Designation Based Puzzle Single Variable Set -3 (Prelims)
nitesh.kumawat0408@gmail.co
c. The number of persons senior to Sara is one less than the number of persons junior to Akila
who is junior to Giri.
Answer: B
14. Questions
PDF Course Subscription | Mock Tests Subscription | All in One Subscription Page 34 Of 47
Topic-Wise Bundle Course
Designation Based Puzzle Single Variable Set -3 (Prelims)
nitesh.kumawat0408@gmail.co
a. Riya was designated five persons after Maya who was not designated the highest. Jai was two
persons junior to Maya.
b. Only four persons were designated between Jai and Hira who was the immediate junior to
Nitin. Hence, case 2 and case 3 are get eliminated. Adhi was senior to Maya.
PDF Course Subscription | Mock Tests Subscription | All in One Subscription Page 35 Of 47
Topic-Wise Bundle Course
Designation Based Puzzle Single Variable Set -3 (Prelims)
nitesh.kumawat0408@gmail.co
c. The number of persons senior to Sara is one less than the number of persons junior to Akila
who is junior to Giri.
Answer: D
15. Questions
PDF Course Subscription | Mock Tests Subscription | All in One Subscription Page 36 Of 47
Topic-Wise Bundle Course
Designation Based Puzzle Single Variable Set -3 (Prelims)
nitesh.kumawat0408@gmail.co
a. Riya was designated five persons after Maya who was not designated the highest. Jai was two
persons junior to Maya.
b. Only four persons were designated between Jai and Hira who was the immediate junior to
Nitin. Hence, case 2 and case 3 are get eliminated. Adhi was senior to Maya.
PDF Course Subscription | Mock Tests Subscription | All in One Subscription Page 37 Of 47
Topic-Wise Bundle Course
Designation Based Puzzle Single Variable Set -3 (Prelims)
nitesh.kumawat0408@gmail.co
c. The number of persons senior to Sara is one less than the number of persons junior to Akila
who is junior to Giri.
Answer: A
16. Questions
PDF Course Subscription | Mock Tests Subscription | All in One Subscription Page 38 Of 47
Topic-Wise Bundle Course
Designation Based Puzzle Single Variable Set -3 (Prelims)
nitesh.kumawat0408@gmail.co
A police officer can be suspended by only his/her a higher rank officer but not immediately higher. F
can be suspended by only one police officer who is not G.
F is a higher rank police officer than J, who is not PI.
Here we get four possibilities.
Police officer E is suspended by ASP but his rank is higher than K. The
rank of H is lower than K but not the lowest-ranked officer.
PDF Course Subscription | Mock Tests Subscription | All in One Subscription Page 39 Of 47
Topic-Wise Bundle Course
Designation Based Puzzle Single Variable Set -3 (Prelims)
We cannot fix the position of H in case (2) and case (3). So these cases are eliminated.
Officer L’s rank is higher than J but lower than G.
nitesh.kumawat0408@gmail.co
We cannot fix the position of G in case (1). So this case is eliminated.
Answer: D
17. Questions
A police officer can be suspended by only his/her a higher rank officer but not immediately
higher. F can be suspended by only one police officer who is not G.
F is a higher rank police officer than J, who is not PI.
Here we get four possibilities.
PDF Course Subscription | Mock Tests Subscription | All in One Subscription Page 40 Of 47
Topic-Wise Bundle Course
Designation Based Puzzle Single Variable Set -3 (Prelims)
nitesh.kumawat0408@gmail.co
Police officer E is suspended by ASP but his rank is higher than K.
The rank of H is lower than K but not the lowest-ranked officer.
We cannot fix the position of H in case (2) and case (3). So these cases are eliminated.
Officer L’s rank is higher than J but lower than G.
We cannot fix the position of G in case (1). So this case is eliminated.
PDF Course Subscription | Mock Tests Subscription | All in One Subscription Page 41 Of 47
Topic-Wise Bundle Course
Designation Based Puzzle Single Variable Set -3 (Prelims)
Answer: C
18. Questions
nitesh.kumawat0408@gmail.co
A police officer can be suspended by only his/her a higher rank officer but not immediately
higher. F can be suspended by only one police officer who is not G.
F is a higher rank police officer than J, who is not PI.
Here we get four possibilities.
Police officer E is suspended by ASP but his rank is higher than K.
The rank of H is lower than K but not the lowest-ranked officer.
PDF Course Subscription | Mock Tests Subscription | All in One Subscription Page 42 Of 47
Topic-Wise Bundle Course
Designation Based Puzzle Single Variable Set -3 (Prelims)
nitesh.kumawat0408@gmail.co
We cannot fix the position of H in case (2) and case (3). So these cases are eliminated.
Officer L’s rank is higher than J but lower than G.
We cannot fix the position of G in case (1). So this case is eliminated.
Answer: A
19. Questions
A police officer can be suspended by only his/her a higher rank officer but not immediately higher.
PDF Course Subscription | Mock Tests Subscription | All in One Subscription Page 43 Of 47
Topic-Wise Bundle Course
Designation Based Puzzle Single Variable Set -3 (Prelims)
F can be suspended by only one police officer who is not
G. F is a higher rank police officer than J, who is not PI.
Here we get four possibilities.
nitesh.kumawat0408@gmail.co
Police officer E is suspended by ASP but his rank is higher than K.
The rank of H is lower than K but not the lowest-ranked officer.
We cannot fix the position of H in case (2) and case (3). So these cases are eliminated.
Officer L’s rank is higher than J but lower than G.
PDF Course Subscription | Mock Tests Subscription | All in One Subscription Page 44 Of 47
Topic-Wise Bundle Course
Designation Based Puzzle Single Variable Set -3 (Prelims)
nitesh.kumawat0408@gmail.co
We cannot fix the position of G in case (1). So this case is eliminated.
Answer: B
20. Questions
A police officer can be suspended by only his/her a higher rank officer but not immediately
higher. F can be suspended by only one police officer who is not G.
F is a higher rank police officer than J, who is not PI.
Here we get four possibilities.
PDF Course Subscription | Mock Tests Subscription | All in One Subscription Page 45 Of 47
Topic-Wise Bundle Course
Designation Based Puzzle Single Variable Set -3 (Prelims)
nitesh.kumawat0408@gmail.co
Police officer E is suspended by ASP but his rank is higher than K.
The rank of H is lower than K but not the lowest-ranked officer.
We cannot fix the position of H in case (2) and case (3). So these cases are eliminated.
Officer L’s rank is higher than J but lower than G.
We cannot fix the position of G in case (1). So this case is eliminated.
PDF Course Subscription | Mock Tests Subscription | All in One Subscription Page 46 Of 47
Topic-Wise Bundle Course
Designation Based Puzzle Single Variable Set -3 (Prelims)
Answer: E
nitesh.kumawat0408@gmail.co
PDF Course Subscription | Mock Tests Subscription | All in One Subscription Page 47 Of 47