61. An application’s artifacts exist within the application’s scope.
State True or False
True
False
62. Home pages are visible on the mobile version State True or False
True
False
63. Record producers are directly added to the mobile catalog State True or False
True
False
64. Which of the following are states of a workflow? (Select one or more)
Unpublished
Published
Checked out
Private
65. Which type of charts can be created from list view?
Pie, Donut, Histogram, Line
None of the listed options
Pie, Donut
Pie, Bar
66. System properties can use references as a data
True
False
67. Which roles grant access to a source control repository operations such as
importing applications from source control or linking an application to source
control? Select one or more
Git_admin
source_control_admin
Admin
source_control
68. Which of the following capabilities the flow designer does not have? Select one or
more
Flow testing with rollback
ATF
Environment
Notification
69. Which of the following are legitimate development use cases? Select one or more
Extending a 3rd party scoped application
Migration from the global scope into a scoped application
Building a new scoped application
Extending a ServiceNow native application in the global scope
1. How are debug business rules(details) different
from the debug business rules?
ANS: old changes and new changes in the fields are shown
2. Which gives the information to help users in filling
the form?
ANS: Annotations
3. Table.none -> Admin and ITIL Table.u_field_3 ->
Admin What ITIL can see?
ANS: All fields other than field3
4. ACL execution order
ANS: Roles, conditions, Scripts
5. Which is not a valid field type?
ANS: Date
6. which of the following is correct?
ANS: get( ), _query( ), query( )
7. what is correct about deleting fields in table?
ANS: user defined non inherited fields gets deleted
8. Which type should be used when the module
should redirect to the Record Producer form
ANS: URL(form arguments)
9. gs.eventQueue() is used for generating the events.
Then the response will be:
ANS: Email notifications and Script actions
10. Which platform feature can be used to determine
the relationships between field in an Import Set table
to field in an existing ServiceNow table?
ANS: Transform Map
11. When creating new application files in a scoped
application, cross scope access is turned on by
default in which of the following?
ANS: Table
12. When evaluating Access Controls, ServiceNow
searches and evaluates
ANS: From the most specific match to the most generic
match
13. Which Report Type(s) can be created by right-
clicking on a column header in a table’s list?
ANS: Bar Chart and Pie Chart
14. Which of the following methods are useful in
Access Control scripts?
ANS: gs.hasRole() and current.isNewRecord()
15. Modules must have a Link type. Which one of the
following is a list of Link types?
ANS: Assessment, List of Records, Separator, Timeline Page
16. Which one of the following is not part of the
client-side scripting API?
ANS: Glide record
17. Which objects can you use in a Scheduled Script
Execution (Scheduled Job) script?
ANS: GlideSystem and GlideRecord
18. Which of the following objects does a Display
Business Rule NOT have access to?
ANS: previous
19. Which one of the following is NOT a method used
for logging messages in a server-side script for a
privately- scoped application?
ANS: gs.log()
20. Which one of the following is true for a Script
Include with a Protection Policy value of Protected?
ANS: The Protection Policy is applied only if the application is
downloaded from the ServiceNow App Store
21. Which objects can be used in Inbound Action
scripts?
ANS: current and email
22. Which Application Access configuration field(s)
are NOT available if the Can read configuration field is
NOT selected?
ANS: Can create, Can update, and Can delete
23. Which one of the following is NOT a UI Action
type?
ANS: Form choice
24. Which one of the following is true for a table with
the “Allow configuration” Application Access option
selected?
ANS: Out of scope applications can create Business Rules for
the table
25. When configuring the content of an Email
Notification, which syntax should be used to
reference the properties of an event triggering the
Notification?
ANS: ${event.}
26. A scoped application containing Flow Designer
content dedicated to a particular application is called
a(n):
ANS: Spoke
27. The source control operation used to store local
changes on an instance for later application is called
a(n).
ANS: Stash
28. Which one of the following is NOT required to link
a ServiceNow application to a Git repository?
ANS: Application name
29. Which roles grant access to source control
repository operations such as importing applications
from source control, or linking an application to
source control?
ANS: source_control Admin
30. Which one of the following is NOT a debugging
strategy for client-side scripts?
ANS: gs.log()
31. If the Create module field is selected when
creating a table, what is the new module’s default
behavior?
ANS: Display a list of all records from the table
32. How many applications menus can an application
have?
ANS: 1
33. Why create custom applications.
ANS a. To replace outdated, inadequate, custom business
applications and processes b. To extend service delivery
and management to all enterprise departments c. To extend
the value of service now
34. a studio feature
ANS: Code search , Push to repository
35. Not available in form designer
ANS: Schema Map
36. Organize fields on a form
ANS: Sections
37. In SOAP message, which syntax indicates a
variable when the function is called –
ANS: ${variable_name}
38. Table.none -> Admin and ITIL Table.* -> Admin
Table.u_field_3 -> ITIL What ITIL can see?
ANS: Field 3 only
39. Method used for sysID
ANS: gs.getUserID()
40. Which one of the following is the fastest way to
create and configure a Record Producer?
ANS. Open the table in the Table records and select the Add
to Service Catalog Related Link
41. Service Now can EXPORT the data of file types?
ANS: a. Excel , CSV, REST, SOAP API data
42. Task table is
Ans. Parent and Base table
43. True for application picker and application scope
Ans. Selecting application in the picker sets the application
scope
44. What are benefits of storing the majority of an
application?
ANS: only run when called ,the script logic is hidden ,
changes to application logic made at single place
45. Which of the following is not a way for data to be
entered into a service now application?
ANS: Java package call
46. Not a way to install application
ANS: Copy form one instance to another
47. Which one of the following is the baseline
behavior of a table in a privately-scoped application?
ANS: All application scopes can read from the table
48. When configuring a module, what does the
Override application menu roles configuration option
do?
ANS: Users with the module role but without access to the
application menu access the module
49. What are some of the considerations to document
as part of the business process?
ANS: Business problem, data input/output,
users/stakeholders, and process steps
50. To see what scripts, reports, and other
application artifacts will be in a published
application:
ANS: Examine the Application Files Related List in the
application to be published
51. Which of the following CANNOT be debugged
using the Field Watcher?
ANS: Script includes
52. Which of the following is NOT supported by Flow
Designer?
ANS: Test a flow with rollback Domain separation
53. Which of the following statements does NOT apply
when extending an existing table?
ANS: You must script and configure all required behaviors
54. One of the uses of the ServiceNow REST API
Explorer is
ANS: Create sample code for sending REST requests to
ServiceNow
55. Which server-side object provides methods for
working with dates opened when writing scripts in a
privately scoped application?
ANS: GlideDateTime
56. What is NOT included in ServiceNow REST API?
ANS: COPY
57. Script Actions are only triggered by events? T/F?
ANS: True