[go: up one dir, main page]

0% found this document useful (0 votes)
1K views8 pages

Updated 1Z0-1049-25 Dumps - Clear Exam On First Try

1Z0 1049 25

Uploaded by

lethamcmullen
Copyright
© © All Rights Reserved
We take content rights seriously. If you suspect this is your content, claim it here.
Available Formats
Download as PDF, TXT or read online on Scribd
0% found this document useful (0 votes)
1K views8 pages

Updated 1Z0-1049-25 Dumps - Clear Exam On First Try

1Z0 1049 25

Uploaded by

lethamcmullen
Copyright
© © All Rights Reserved
We take content rights seriously. If you suspect this is your content, claim it here.
Available Formats
Download as PDF, TXT or read online on Scribd
You are on page 1/ 8

Oracle

1Z0-1049-25
Oracle Compensation Cloud 2025 Implementation
Professional

QUESTION & ANSWERS

We offer amazing discounts of up to 20%.

Full version is available at the link below with an affordable price.

https://www.thecertslab.com/exam/1Z0-1049-25-pdf-questions

Visit Now: https://www.thecertslab.com


QUESTION: 1

While configuring the Budget page, you are setting the properties of the Job column.Which two sections are
available in the properties for the Job column? (Choose two.)

Option A : General
Option B : Default Value
Option C : Information
Option D : Legal Employer

Correct Answer: A,B

Download Now: https://www.thecertslab.com/exam/1Z0-1049-25-pdf-questions

QUESTION: 2

A corporation has implemented Oracle Fusion Workforce Compensation. A custom element was created
tocapture the entry value for four input values. Data load is performed by the Batch Loader, but the
associatedDaily Business Intelligence (DBI) is returning the entry value corresponding only to the first input
value.Identify the option that will enable the DBI to return all the input variables. (Choose the best answer.)

Option A : Delete the existing element link and create a new element link, which will automatically create
all four input values.
Option B : Create a new element from scratch.
Option C : This scenario cannot be implemented.
Option D : Create status processing rules for the input values.

Correct Answer: B

Download Now: https://www.thecertslab.com/exam/1Z0-1049-25-pdf-questions

QUESTION: 3

Your client is a consumer goods wholesaler. The client’s organization has five departments. While
performingcompensation budgeting activity, the client has a policy that the departments that have exceeded
their salestargets receive an additional budget to reward the employees in that department. In the current
year, only theElectronics department has exceeded its sales target.How would the compensation manager
allocate the extra budget to the manager of the ElectronicsDepartment? (Choose the best answer.)

Option A : Publish the original budgets to all managers, followed by publishing the extra budget to only
the manager of the Electronics department.
Option B : Create a separate compensation plan for Electronics department employees and publish the
extra budget to the manager of the department.
Option C : Initiate budgets automatically by using the Start Compensation Cycle process.
Option D : Request excess budget allocation from the manager above him.

Correct Answer: A

Download Now: https://www.thecertslab.com/exam/1Z0-1049-25-pdf-questions


QUESTION: 4

A corporation is implementing Oracle Fusion Workforce Compensation and needs to give a spot bonus for
anew hire as well as give the same for special recognition for employees.Identify the correct option that will
enable the organization to achieve the desired results. (Choose the bestanswer.)

Option A : Configure the spot bonus as an individual compensation plan and add “Hire” as an action.
Then, after an employee is hired, this plan can be added to employees anytime.
Option B : Configure the spot bonus as an individual compensation plan and add “Hire” as an action so
that for HR action “Hire”, this bonus can be added. Also add “Manage Individual Compensation,” which
will enable Managers to add it to reportees.
Option C : Configure the spot bonus as an individual compensation plan and add “Hire” as an action so
that for HR action “Hire,” this bonus can be added. Also add “Manage Contributions,” which will enable
managers to add it to reportees.
Option D : Configure the spot bonus as an individual compensation plan and add “All” as an action so that
this plan can be added to anyone at any time.

Correct Answer: D

Download Now: https://www.thecertslab.com/exam/1Z0-1049-25-pdf-questions

QUESTION: 5

As an implementation consultant, you are required to create an element for capturing the bonus awarded in
the compensation cycle. Which two statements are correct regarding the input values of the element
created? (Choose two.)

Option A : The automatically created Amount input value is identified as the primary input value.
Option B : No additional configuration is required to attach this element to the workforce compensation
plan component.
Option C : You must manually mark the Amount input value as the primary input value in the Special
Purpose field.
Option D : Element entries are created for all the input values of the element.
Option E : It is possible to link the same element but different input values to different components or
options within the same compensation plan.

Correct Answer: A,B

Download Now: https://www.thecertslab.com/exam/1Z0-1049-25-pdf-questions

QUESTION: 6

A corporation has implemented Oracle Fusion Workforce Compensation. Per business requirements,
theFusion consultant must integrate Oracle Fusion Workforce Compensation with Oracle Fusion Benefits to
fetchthe value of Benefits Amount as one of the input values for the Benefit element to get the eligible salary
of anemployee for the compensation process.Identify the option that will enable fetching of the Benefits
Amount value. (Choose the best answer.)

Option A : Select the “Allow User Entry” and “Create a Database Item” check boxes for the element input
value.
Option B : Database items are created by default for the element input values.
Option C : Select “Pay Separately” as the “Special Purpose” option.
Option D : Create an “Amount” input value at the element eligibility link level.

Correct Answer: A

Download Now: https://www.thecertslab.com/exam/1Z0-1049-25-pdf-questions

QUESTION: 7

A corporation started giving performance bonuses to eligible employees on a monthly basis. As


acompensation administrator, you are required to display performance bonuses with similar or
relatedcompensation items.How will you configure this requirement in the Fusion application? (Choose the
best answer.)

Option A : Attach performance bonuses to similar compensation items.


Option B : Attach performance bonuses to similar compensation categories/subcategories.
Option C : Attach performance bonuses to similar elements.
Option D : Attach performance bonuses to similar sources.

Correct Answer: B

Download Now: https://www.thecertslab.com/exam/1Z0-1049-25-pdf-questions

QUESTION: 8

Identify the delivered workflow task for variable allocation approvals that has no rules. (Choose the best
answer.)

Option A : VariableAllocationTask
Option B : VariableApprovalTask
Option C : VariableAllocationFYITask
Option D : VariableApprovalFYITask
Option E : VariableContributionTask

Correct Answer: D

Explanation/Reference:

None of the FYI approval workflow tasks have rules. The non-FYI workflow tasks are configured such that if the rule applies,

then the notification is routed using the Supervisory list builder and response is required.

Download Now: https://www.thecertslab.com/exam/1Z0-1049-25-pdf-questions

QUESTION: 9

An administrator of a corporation needs to view a worker’s salary basis, change it, view the salary history,
anddo a graphical analysis of changes made to the salary. However, the administrator is not able to do
thesethings.Identify the three correct roles that will give the administrator access to complete the process.
(Choose three.)
Option A : Line Manager
Option B : Compensation Manager
Option C : HR Specialist
Option D : Expenses Manager

Correct Answer: A,B,C

QUESTION: 10

A corporation has implemented Oracle Fusion Workforce Compensation. A Salary basis has been created
tomanage employees’ salaries. It has a payroll element attached. As part of the Salary changes, when
thecompensation manager is trying to update the Salary amounts, the same is not reflecting in the
payrollelements entries of the employee.Identify the two possible causes for the issue. (Choose two.)

Option A : Automatic entry is checked for the payroll element used.


Option B : Automatic entry is checked at the element eligibility link for the payroll element used.
Option C : Salary basis is configured to be non-updatable.
Option D : No components are defined to handle these salary adjustments.

Correct Answer: A,C

Download Now: https://www.thecertslab.com/exam/1Z0-1049-25-pdf-questions

QUESTION: 11

Plan access restrictions control the situations in which an individual compensation plan is available for
allocations or contributions by a line manager or worker, and regulate a user’s ability to create, update, or
discontinue allocations or contributions under the plan. What are three common decisions to make about
plan access? (Choose three.)

Option A : If user access should be based on career levels or earnings thresholds


Option B : If the plan is going to require updates that are driven by business users in the time frame of
the next payroll cycle
Option C : if there should be a “white list” name criteria for access to the plan
Option D : if plan access should be related to HR actions
Option E : if there should be a time period in which a user can create, update, or discontinue allocations
or contributions
Option F : whether or not to restrict access to the plan at all

Correct Answer: A,D

Download Now: https://www.thecertslab.com/exam/1Z0-1049-25-pdf-questions

QUESTION: 12

Identify three event-driven configurations that can be changed for the delivered variable allocation approval
tasks as per business requirements. (Choose three.)

Option A : Assignment and Routing Policies


Option B : Escalation and Expiration Policies
Option C : Approval and Rejection Policies
Option D : Notification Settings
Option E : Data Driven Routing

Correct Answer: A,D

QUESTION: 13

Which three statements are true about payroll deductions? (Choose three.)

Option A : Wage basis rules are defined at the personal level and the context value for the rule is
captured on the deduction card.
Option B : The rates and rules that are defined on a personal deduction card cannot override the values
that are defined in the deduction ranges at the legislative level.
Option C : A personal deduction card contains person-specific information that is used to calculate the
deduction amount
Option D : The deduction element’s status processing rule drives the calculation, accessing the rates and
rules that are defined for the related payroll deduction and the values that are captured on a personal
deduction card.
Option E : A payroll deduction comprises the rates and rules that are used to calculate the deduction
amount.

Correct Answer: A,D

Download Now: https://www.thecertslab.com/exam/1Z0-1049-25-pdf-questions

QUESTION: 14

During the compensation review cycle, which two actions occur when a manager is allocated a zero or null
budget? (Choose two.)

Option A : The manager can manually allocate some budget for his team.
Option B : The manager does not have access to the plan.
Option C : The manager will have read-only access.
Option D : The available budget becomes negative when the manager makes allocations.

Correct Answer: A,C

Explanation/Reference:

You can distribute initial budgets for one or more managers in the hierarchy. When the budget is zero or null, managers have

read-only access to their budgets. A null budget contains no value. A zero budget means no amount is budgeted.
QUESTION: 15

You are responsible for configuring variable allocations to manage approvals for individual compensation
plans. Your company wants to control plan availability by using defaults. What are the default attributes of
the actionable Variable Allocation task? (Choose the best answer.)

Option A : The task is only for notification and has no rules.


Option B : The task applies to all allocations, uses two levels of the Supervisory list builder, and does not
require a response from the current approver.
Option C : The task applies to selected allocations, uses two levels of the Supervisory list builder, and
requires a response from the current approver.
Option D : The task applies to all allocations, uses two levels of the Supervisory list builder, and requires a
response from the current approver.

Correct Answer: C

Download Now: https://www.thecertslab.com/exam/1Z0-1049-25-pdf-questions

QUESTION: 16

Performance Ratings are enabled in a compensation plan and a Rating Model is supposed to be created.
Which two mandatory tasks are involved in creating the Rating Model? (Choose two.)

Option A : Create a Rating Level for the rating model.


Option B : Review points with from and to points entered for the rating level.
Option C : Populate Rating Categories for all rating levels.
Option D : Create Target Distributions for each of the rating levels.

Correct Answer: C,D

Download Now: https://www.thecertslab.com/exam/1Z0-1049-25-pdf-questions

QUESTION: 17

As a Fusion implementation consultant, you are configuring Fusion HCM Compensation Management module
for a manufacturing client. Which three statements are correct in relation to compensation statement display
options? (Choose three.)

Option A : You can hide table columns.


Option B : You can configure display of zero values.
Option C : You cannot hide regions for graphs or descriptions at the statement definition setup level.
Option D : You cannot exclude a category from the statement summary at the category setup level.
Option E : You cannot include and hide the welcome message at the statement definition setup level.
Option F : You can hide or show the estimated amount indicator at the category setup level.

Correct Answer: A,B,C


QUESTION: 18

Your customer has employees located in four countries (Unites States, Japan, India, and Germany) and each
country has a specific salary range. How would you configure the salary bases? (Choose the best answer.)

Option A : Create one salary basis and four different grade rates, and attach the grade rate to the salary
basis at the employee level.
Option B : Create four salary bases and one grade rate, and define different ranges for the same grade
rate while attaching the grade rate to the salary bases
Option C : Create four salary bases and four grade rates, and attach the grade rates to the salary bases.
Option D : Create one salary basis and one grade rate, and define different ranges for the salary basis at
the employee level.

Correct Answer: C

We offer amazing discounts of up to 20%.

Full version is available at the link below with an affordable price.

https://www.thecertslab.com/exam/1Z0-1049-25-pdf-questions

You might also like