[go: up one dir, main page]

0% found this document useful (0 votes)
81 views2 pages

Fun Brainteasers for Puzzle Lovers

This document provides 22 brain teasers with answers to challenge readers. Some examples include: 1) A riddle about a man's height, job, and shoe size that is answered by "meat". 2) A riddle about something that lives when fed but dies when given drink, answered as "fire". 3) A riddle asking what kind of room has no doors or windows, answered as "a mushroom". The document aims to entertain and engage readers with various word puzzles and riddles requiring logical thinking to arrive at the answers provided.

Uploaded by

eman
Copyright
© © All Rights Reserved
We take content rights seriously. If you suspect this is your content, claim it here.
Available Formats
Download as DOCX, PDF, TXT or read online on Scribd
0% found this document useful (0 votes)
81 views2 pages

Fun Brainteasers for Puzzle Lovers

This document provides 22 brain teasers with answers to challenge readers. Some examples include: 1) A riddle about a man's height, job, and shoe size that is answered by "meat". 2) A riddle about something that lives when fed but dies when given drink, answered as "fire". 3) A riddle asking what kind of room has no doors or windows, answered as "a mushroom". The document aims to entertain and engage readers with various word puzzles and riddles requiring logical thinking to arrive at the answers provided.

Uploaded by

eman
Copyright
© © All Rights Reserved
We take content rights seriously. If you suspect this is your content, claim it here.
Available Formats
Download as DOCX, PDF, TXT or read online on Scribd
You are on page 1/ 2

20 Awesome Brainteasers With Answers To Rack

Your Brains
1. Toms height is six feet, hes an assistant at a butchers shop, and wears size 9 shoes. What does he weigh?
(Answer: Meat.)
2. Feed me and I live, yet give me a drink and I die Who am I? . (Answer: Fire )
3. What kind of room has no doors or windows? (Answer: A mushroom.)
4. What gets broken without being held? (Answer: A promise.)
5. What word describes a woman who does not have all her fingers on one hand? (Answer: Normally
people have half of their fingers on one hand. So she can be called a normal woman.)
6. What kind of tree can you carry in your hand? (Answer: A palm)
7. Which word in the dictionary is spelled incorrectly? (Answer: Incorrectly)
8. A girl who was just learning to drive went down a one-way street in the wrong direction, but didnt break
the law. How is that possible? (Answer: She was walking. )
9. If you have me, you want to share me. If you share me, you havent got me. What am I? (Answer: Secret )
10. He has married many women, but has never been married. Who is he? (Answer: Hes a Preacher. )
11. Take off my skin I wont cry, but you will! What am I? (Answer: Onion )
12. Imagine you are in a dark room. How do you get out? (Answer: Just stop imagining! )
13. What invention lets you look right through a wall? Answer: (A window )
14. What can you catch but not throw? (Answer: You said it, its cold. )
15. What is at the end of a rainbow? (Answer: No, not clouds or the grounds. It is the letter w. )
16. What is always coming but never arrives? (Answer: Its tomorrow. So better do it today. )
17. What occurs once in every minute, twice in every moment, yet never in a thousand years? (Answer: The
letter m. )
18. Which is correct to say, The yolk of the egg is white or The yolk of the egg are white? (Answer: Neither
of them is correct. Egg yolks are usually yellow.

19. In a year, there are 12 months. Seven months have 31 days. How
many months have 28 days?

Hide answer

They all do.

20. What are the next three letters in the following sequence?J, F, M,
A, M, J, J, A, __, __, __

Hide answer
S, O, N. The sequence is first letter of the months of the year. September,
October, and November are the next in the sequence.

21. I have no voice, yet I speak to you.


I tell of all things in the world that people do.I have leaves, but I am not
a tree.I have pages, but I am not a bride.I have a spine, but I am not a
man.I have hinges, but I am not a door.I have told you all. I cannot tell
you more.What am I?

Hide answer

Answer: A book

22.

You might also like